Egy információs rendszer ma már elképzelhetetlen adatközvetítő csatorna, vagyis hálózat nélkül, hiszen a gyors információáramlás és az adatok elérhetősége, az erőforrások és eszközök megosztása, a központi adatvédelem és biztonság egyaránt szükséges a versenyképesen működő informatikai környezet kialakításához.

A Detect Kft számára elsődleges, hogy jól működő, átlátható rendszereket alkosson, így már az informatikai rendszer kiépítésekor szakszerű segítséget biztosít ügyfelei részére. A
strukturált hálózatok esetében ugyanazt a kábelhálózatot használjuk a telefonvonalak és a számítógép hálózat számára, de akár videokamerák, beléptető rendszerek, tűzjelzők,
illetve egyéb gyengeáramú eszközök is használhatók ezen keresztül.


Vállaljuk strukturált hálózatok teljes körű kialakítását a kábelezés tervezésétől kezdve a kész infrastruktúra teszteléséig és üzemeltetéséig.

A hálózatok kialakításánál nagy hangsúlyt fektetünk a tervezésre, ennek köszönhetően hosszú távú megoldást nyújtunk, így egyszerűbbé válik a különböző rendszerek integrálása, az adatátvitel pedig kiváló minőségben, nagy sávszélességben biztosítható.

Rendszergarancia

A Detect Kft számára fontos, hogy a precízen megtervezett és kivitelezett hálózat stabil és hibamentesen működő infrastrukturális alapot nyújtson az informatikai rendszerek működéséhez, ezért minden átadott rendszerre, igény esetén (hálózattól függően) 15-25 éves – a teljes hálózatra érvényes – rendszergaranciát vállalunk.

Hálózatépítési szolgáltatásaink:
Struktúrált ( Cat5e, Cat6 , Cat7) és optikai LAN számítógép hálózatok tervezése, kivitelezése dokumentált mérési jegyzőkönyvvel, 24 Hónap garanciával.
Vezeték nélküli (WiFi) hálózatok tervezése, díjmentes szaktanácsadással, valamint helyszíni térerő méréssel.
Számítógépek komplett konfigurációinak értékesítése.
Router-ek és switch-ek (D-Link, Allied Telesis, Belkin, 3Com, Cisco…), nyomtatók, scannerek (HP, Panasonic, Canon…) értékesítése helyszíni beüzemeléssel. 24 órás hibaelhárítás.

Kiemelt ügyfeleink

Groupama Biztosító Zrt.
Euroway Networking Kft
B&V Group
Revital Zrt
Fővárosi Bíróság
Nemzeti Közlekedési Hatóság
Gödöllői Királyi Kastély
Szentendre EÜ Intézményei

Facebook

 • Írjon nekünk!

 • Kapcsolat

  Detect Kft.

  431 0540, Fax: 431 0549

  06 20 925 5951, 06 20 954 6799

  info@detect.hu

  1103 Budapest, Kőér u. 2/E.

  Hírlevél