Egy információs rendszer ma már elképzelhetetlen adatközvetítő csatorna, vagyis hálózat nélkül, hiszen a gyors információáramlás és az adatok elérhetősége, az erőforrások és eszközök megosztása, a központi adatvédelem és biztonság egyaránt szükséges a versenyképesen működő informatikai környezet kialakításához.

A Detect Kft számára elsődleges, hogy jól működő, átlátható rendszereket alkosson, így már az informatikai rendszer kiépítésekor szakszerű 646-057 dumps
segítséget biztosít ügyfelei részére. A strukturált hálózatok esetében ugyanazt a kábelhálózatot használjuk a telefonvonalak és a számítógép hálózat számára, de akár videokamerák, beléptető rendszerek, tűzjelzők, illetve egyéb gyengeáramú eszközök is használhatók ezen keresztül.

Vállaljuk strukturált hálózatok teljes körű kialakítását a kábelezés tervezésétől kezdve a kész infrastruktúra teszteléséig és üzemeltetéséig.

A hálózatok kialakításánál nagy hangsúlyt fektetünk a tervezésre, ennek köszönhetően hosszú távú megoldást nyújtunk, így egyszerűbbé válik a különböző rendszerek integrálása, az adatátvitel pedig kiváló minőségben, nagy sávszélességben biztosítható.

Rendszergarancia
A Detect Kft számára fontos, hogy a precízen megtervezett és kivitelezett hálózat stabil és hibamentesen működő infrastrukturális alapot nyújtson az informatikai rendszerek működéséhez, ezért minden átadott rendszerre, igény esetén (hálózattól függően) 15-25 éves – a teljes hálózatra érvényes – rendszergaranciát vállalunk.

Szervertermek kialakítása:

A szerverek üzemeltetése során egyre nagyobb hangsúlyt kap a nagy rendelkezésre állást  biztosító üzemeltetési környezet kialakítása. Tekintettel arra, hogy az informatikai rendszerek mérete már pár évre előre is nehezen tervezhető, olyan módon kell megépíteni a szervertermeket, hogy az infrastruktúra követni tudja a megváltozott igényeit, valamint a nagy teljesítménysűrűségű rackszekrények speciális hűtési és tápellátási feladatát.

Az elmúlt évek során jelentős tapasztalatot szereztünk szervertermek építésében, bővítésében, fejlesztésében.100-101 ICND1
Megbízóink részére teljes projektbonyolítással vállaljuk az említett tevékenységeken túl a tervezést, az engedélyek és közmű fejlesztések ügyintézését is.


Kiemelt ügyfeleink

Groupama Biztosító Zrt.
Euroway Networking Kft
B&V Group
Revital Zrt
Fővárosi Bíróság
Nemzeti Közlekedési Hatóság
Gödöllői Királyi Kastély
Szentendre EÜ Intézményei

Facebook

 • Írjon nekünk!

 • Kapcsolat

  Detect Kft.

  431 0540, Fax: 431 0549

  06 20 925 5951, 06 20 954 6799

  info@detect.hu

  1103 Budapest, Kőér u. 2/E.

  Hírlevél