Cégünk irodák, irodaházak, raktárak, lakások és egyéb helyiségek átfogó gyenge- és erősáramú szolgáltatását biztosítja. Ez magában foglalja a számítógép-hálózat, a tűz- és behatolásjelzők, a telefon- és díjelszámoló rendszerek, a zártláncú videó- és kaputelefon rendszerek, az erősáramú irodai hálózat, valamint a biztonsági beléptető berendezések komplex tervezését, kivitelezését és karbantartását.

Ezen tevékenységek jelentős része bizalmi feladat. Ezért célunk a partnerközpontú működés megvalósításával korrekt, minőségi szolgáltatás nyújtása, amivel elnyerjük és megszolgáljuk Megrendelőink bizalmát. Ez azért is különösen fontos számunkra, mert ebben a tevékenységi körben – a mindennapi gyakorlat is ezt bizonyítja – minden reklámnál többet jelent elégedett Ügyfeleink személyes ajánlása.

Cégünk filozófiája: “Minőség és korrekt szolgáltatás a bizalomért!”

A szakmai ismeretek, az alkalmazott technika és a tárgyi feltételrendszer alapján hasonló tevékenységi körbe tartozó feladatok összefogása és komplex kivitelezése – partnereink igényeinek maximális kielégítése mellett – cégünk stabilitását, hatékony működését szolgálja. Munkánkat, Megrendelőink igényeihez való alkalmazkodás jellemzi. Ugyanakkor hangsúlyt fektetünk arra is, hogy munkatársaink szaktanácsadással, a különböző alternatívák ismertetésével segítsék ügyfeleinket a számukra legmegfelelőbb döntés meghozatalában, egyúttal biztosítsák cégünk saját maga elé állított magas szakmai színvonal betartását.

Cégünk alkalmazotti közössége jelenleg 8 tagú. A szakmai munkát a specializációnak megfelelően több alvállalkozó is segíti, melyekkel évek óta rendszeres és szoros együttműködésben dolgozunk. Ez teszi lehetővé, hogy a budapesti székhely mellett tevékenységünket országos hálózattá bővítsük, és a változó piaci igényekhez igazodva az ország bármely pontján – lehetőségeinkhez képest – mihamarabb kielégítsük ügyfeleink aktuálisan felmerülő igényeit.

Kiemelt ügyfeleink

Groupama Biztosító Zrt.
Euroway Networking Kft
B&V Group
Revital Zrt
Fővárosi Bíróság
Nemzeti Közlekedési Hatóság
Gödöllői Királyi Kastély
Szentendre EÜ Intézményei

Facebook

 • Írjon nekünk!

 • Kapcsolat

  Detect Kft.

  431 0540, Fax: 431 0549

  06 20 925 5951, 06 20 954 6799

  info@detect.hu

  1103 Budapest, Kőér u. 2/E.

  Hírlevél